En امروز : 24 آذر 1404

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران:

شناسایی و رفع خطر ساختمانهای نا ایمن مازندران باید جدی گرفته شود

کد خبر : 140595 9 خرداد 1403فرهنگی
پ

احمد توکلی، سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران، گفت: ساختمانهای نا ایمن مازندران بایستی با سرعت شناسایی و رفع خطر شوند. ‎

احمد توکلی در کارگروه استانی پایش ایمنی ساختمانهای نا ایمن با تسلیت شهادت شهدای خدمت به ویژه رئیس جمهور، اظهار کرد: با توجه به تاکیدات قبلی برای اقدام لازم جهت رفع خطر ساختمانهای نا ایمن، این موضوع با سرعت و به درستی انجام نشد و ضرورت دارد تا شهرداران به عنوان متولی نگهداشت شهر، این موضو را جدی بگیرند.

وی، افزود: مدیرانی که در این ارتباط کوتاهی کنند بدلیل ترک فعل به هیات تخلفات ارسال می شود.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران با اشاره به اینکه رفع خطر بناهای دارای خطر انجام شود، یاد آورشد: پیاده روهایی که زیر ساختمانهای نا ایمن قرار دارد با اولویت داربست بندی و ایمن سازی موقت جهت جلوگیری از آوار شدن انجام پذیرد و در ادامه تکلیف آنها مشخص گردد.

توکلی از شناسایی سازه های نا ایمن و حتی مناطقی که برای مردم ایمنی ندارند، خبر داد و تصریح کرد: ایمن سازی پل های عابر پیاده با عمر بالا و تابلو و بیلبوردهای در حاشیه جاده‌های بین شهری و درون شهری نیز بررسی و ایمن سازی شوند.

وی اولویت کارگروه را شناسایی ساختمانهای نا ایمن و رفع مشکل آنها اعلام و خاطرنشان کرد: بر شناسایی ساختمانهای نا ایمن و تکمیل چک لیست های پایش تاکید داریم و برای ایمن سازی ساختمانهای دولتی نا ایمن، امسال اعتبارات اختصاص می یابد.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه حدود ۵۰۰ ساختمان اداری، آموزشی، تجاری و مسکونی نا ایمن در مازندران شناسایی و ثبت شده است، گفت: بازدید از ساختمانهای دارای چک لیست توسط تیم فنی کمیته پایش انجام خواهد پذیرفت تا تمامی واحدهای نا ایمنی شناسایی و برای رفع خطر اقدام گردد.

اشتراک گذاری