En امروز : 17 بهمن 1403

دیدار رئیس و اعضای کانون های خدمت رضوی شهرستان با فرماندار بابلسر

کد خبر : 150207 3 بهمن 1403
پ

رئیس و اعضای کانون های خدمت رضوی بابلسر با قربانعلی ولی زاده فرماندار این شهرستان دیدار و ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان، انتصاب ایشان به عنوان فرماندار را تبریک گفتند. ‎

🔺️دیدار رئیس و اعضای کانون های خدمت رضوی شهرستان با فرماندار بابلسر 

🔹️به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بابلسر، رئیس و اعضای کانون های خدمت رضوی بابلسر با قربانعلی ولی زاده فرماندار این شهرستان دیدار و ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان، انتصاب ایشان به عنوان فرماندار را تبریک گفتند.

🔹️در ابتدای این دیدار ولی تبار رییس کانون خدمت رضوی شهرستان به گزارشی از تعداد اعضا ، دفاتر فعال، معاونت های فعال و اقدامات انجام شده از سوی کانون در سطح شهرستان اشاره کردند.

🔹️فرماندار بابلسر نیز با قدردانی از حضور این مجموعه در فرمانداری و با اشاره به اینکه به نهادهای برخواسته از مردم اعتقاد جدی دارم، گفت: با استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی در راستای ترویج فرهنگ خدمت جهادی در شهرستان گام برداشته شود.

🔹️نیروهای مردمی و نهادهای برخواسته از مردم به عنوان بازوان قوی برای تحقق عدالت و توسعه وفاق و همدلی در سطح شهرستات هستند.

🟢روابط عمومی فرمانداری شهرستان بابلسر 

https://eitaa.com/Farmandari_babolsar

گالری تصاویر

اشتراک گذاری