با حضور سرپرست معاونت عمرانی استانداری:
آئین افتتاح متمرکز و تجمیعی 90 پروژه شهری استان مازندران در بهشهر برگزار شد
آئین افتتاح متمرکز و تجمیعی 90 پروژه شهری استان مازندران با محوریت بهشهر و حضور وبیناری شهرداری های استان با حضور دادبود، سرپرست معاونت عمرانی استانداری، عسگری، مدیرکل دفتر شهری و شوراهای استانداری، حامدی، سرپرست فرمانداری و احمدی، شهردار بهشهر برگزار شد.
عبدالرضا دادبود، سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران ضمن تبریک ایام الله مبارک دهه فجر و تقارن آن با ایام شعبانیه ابراز خرسندی خود را از اجرای 17 پروژه افتتاح و کلنگ زنی شهرداری بهشهر به مبلغ 750 میلیارد ریال جهت توسعه شهر و رفاه شهروندان اعلام نمود.
دادبود در این مراسم با اشاره به تاکیدات مهدی یونسی، استاندار مازندران مبنی بر اهمیت تکمیل پروژه های نیمه تمام و شتاب در افتتاح و بهره برداری و مهمتر از همه تامین اعتبارات آن ها، اعلام داشت: در این ایام بیش از 1000 پروژه مختص دستگاه های مختلف در استان مازندران با هزینه بیش از 10 هزار میلیارد تومان افتتاح می شود.
دادبود در این مراسم با تاکید به اهمیت مولد سازی املاک و اسناد اراضی استان، خاطر نشان کرد: مجموع آنچه نشات گرفته از مولد سازی املاک و اسناد اراضی استان بوده بیش از 7 هزار میلیارد تومان بوده که 4 هزار میلیارد تومان در حوزه راه و 3 هزار میلیارد تومان آن به حوزه آب و انرژی اختصاص خواهد یافت.