استاندار مازندران:
به گفتمان وفاق رییس جمهور اعتقاد راسخ دارم / بدنبال تقویت اشتغال و بهبود معیشت مردم هستیم
استاندار مازندران در دیدار اعضای ستاد روحانیون دکتر پزشکیان با اشاره به این که به گفتمان وفاق رییس جمهور اعتقاد راسخ دارم، گفت: بدنبال تقویت اشتغال و بهبود معیشت مردم هستیم و برای اتمام پروژه های نیمه تمام برنامه داریم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، مهدی یونسی رستمی در دیدار اعضای ستاد روحانیان دکتر پزشکیان با اشاره به اینکه باید اقدامات و دستاوردهای امیدانگیز برای مردم رقم بزنیم، افزود: ۵۰۰ پروژه نیمه تمام تا پایان شهریور ماه به بهره برداری خواهد رسید.
استاندار، خاطرنشان کرد: ۲۳۰۰ پروژه فعال بودند ولی اکنون راکد ماندند که بیش از ۱۰۰ پروژه مجددا شروع بکار کردند و ۱۱۰۰ نفر به کار بازگشت نمودند و در ۲ سال آینده حدود ۹۰ درصد از پروژه های نیمه تمام را به بهره برداری می رسانیم.
این مسئول تصریح کرد : ۱۶۰۰ مگاوات کمبود برق در استان مازندران داریم که کار سختی برای رفع ناترازی ها پیش روی ماست، ولی با توکل به خدا و اعتقادی که به خدمت به مردم داریم و تجمیع همه ظرفیت ها ان شالله این مشکلات را رفع خواهیم کرد.
وی گفت: برای خدمت به مردم وارد عرصه مدیریتی شدم و همه تلاش خود را برای حل مشکلات استان بکار خواهم بست.
رییس شورای اداری استان مازندران اظهار کرد: این تعهد اخلاقی به مردم استان می دهم که کار غیرعلمی و غیر کارشناسی را انجام نمی دهم.
یونسی رستمی افزود : ۷۱۰ میلیارد تومان در حوزه ارتباطات و فناوری طی ۵ ماه اخیر اعتبار جذب نمودیم.
وی تاکید کرد: به گفتمان وفاق رییس جمهور اعتقاد راسخ دارم و افراطی عمل نمی کنم. در انتصابات از خانواده شهدا و نیروهای انقلابی و جوان استفاده نمودیم و بدنبال بهبود معیشت مردم و ایجاد اشتغال هستیم چرا که منجر به امنیت پایدار و توسعه اقتصادی می شود