En امروز : 24 آذر 1404

ثمره سفر استاندار به غرب مازندران؛

سرعت‌گیری طرح‌های عمرانی در رامسر با پیگیری‌های میدانی استاندار مازندران

کد خبر : 156825 25 خرداد 1404فرهنگی
پ

با حضور مدیرکل بنیاد مسکن مازندران در شهرستان رامسر و بررسی میدانی طرح‌های عمرانی، بار دیگر نتایج سفر استاندار مازندران به غرب استان نمایان شد؛ جایی که پیگیری‌ها به تزریق اعتبارات و اجرای طرح‌های توسعه‌ای در حوزه روستایی منجر شده است. ‎

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، در ادامه روند پیگیری‌های میدانی سفر استاندار مازندران به غرب استان، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، به دعوت فرماندار رامسر در این شهرستان حضور یافت و از نزدیک مسائل مربوط به حوزه مسکن روستایی و پروژه‌های در حال اجرا را بررسی کرد.

 

علی‌اصغر احمدی، مدیرکل بنیاد مسکن مازندران با اشاره به تخصیص ۱۳ میلیارد تومان اعتبار از محل تملک دارایی و منابع تأمین قیر در سال ۱۴۰۳ برای اجرای طرح‌های روستایی رامسر، گفت: «با تلاش همکاران ما در شهرستان، نزدیک به ۹۵ درصد این طرح‌ها اجرایی شده و روند تأمین اعتبار نیز ادامه خواهد داشت.

 

وی افزود: در سال گذشته نیز بیش از ۱۴ میلیارد تومان در قالب اجرای طرح هادی در ۱۲ روستای رامسر هزینه شد و این روند با همکاری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار رامسر همچنان ادامه دارد تا بتوانیم همه روستاهای دارای طرح هادی را پوشش دهیم.

 

احمدی از آغاز نهضتی دیگر در ساخت مسکن در شهرها و روستاهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت خبر داد و گفت: با حمایت دولت و پیگیری‌های مستقیم استاندار، تاکنون ساخت ۱۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی به استان ابلاغ شده که بخشی از آن در رامسر در حال انجام است و در صورت نیاز، آمادگی افزایش سهمیه شهرستان نیز وجود دارد.

 

گفتنی است، مدیرکل بنیاد مسکن استان، به همراه معاون اداره کل و رئیس اداره بنیاد مسکن رامسر، در جلسه تعیین تکلیف پروژه ۱۳۸ واحدی نهضت ملی مسکن در فرمانداری این شهرستان شرکت کردند؛ نشستی که با حضور مدیرکل راه و شهرسازی استان برگزار شد و بر عزم مسئولان برای شتاب‌بخشی به پروژه‌های عمرانی در غرب مازندران صحه گذاشت.

اشتراک گذاری