En امروز : 22 خرداد 1405

آغازی برای جبران گذشته در صنعت برق مازندران؛

استاندار اعلام کرد: سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی دولت در صنعت تولید برق استان تا افق ۱۴۰۵ / احداث ۱۳ واحد نیروگاهی با توان ۷۰۰ مگاوات

کد خبر : 159634 4 شهریور 1404فرهنگی
پ

مقام عالی دولت در مازندران با تاکید بر سرمایه‌گذاری‌ها در توسعه زیرساخت‌های برق، افزود: این اقدامات به خصوص در حوزه احداث نیروگاه‌ها و توسعه زیرساخت‌های انتقال و فوق توزیع انجام می‌شود. ‎

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، مهدی یونسی رستمی، مقام عالی دولت در مازندران با تاکید بر سرمایه‌گذاری‌ها در توسعه زیرساخت‌های برق، افزود: این اقدامات به خصوص در حوزه احداث نیروگاه‌ها و توسعه زیرساخت‌های انتقال و فوق توزیع انجام می‌شود.

استاندار مازندران با اشاره به نیاز استان به برق در مصرف خانگی و صنعت و کشاورزی گفت: در راستای افزایش تولید برق ۱۳ واحد نیروگاهی به توان ۷۰۰ مگاوات در افق ۱۴۰۵ با سرمایه‌گذاری‌ ۴۰ هزار میلیارد تومان دیده شده است.

مقام عالی دولت در مازندران این اقدامات را عزم جدی دولت در جبران گذشته و توسعه پایدار صنعت برق مازندران مطرح کرد و ابراز داشت: توسعه صنعت برق به رونق اقتصادی و افزایش کیفیت زندگی در این استان کمک خواهد کرد.

یونسی رستمی به تشریح پیشرفت‌های حاصل شده در این زمینه پرداخت و بیان کرد: پروژه‌های اجرا شده از ابتدای دولت دوازدهم به ارزش ۶۰۰۰ میلیارد تومان صورت گرفته است.

استاندار مازندران به برخی از پروژه‌های مهم اشاره کرد و گفت: احداث پست ۶۳ کیلوولت ۳۰ مگاوات در وسطی‌کلاآمل و همچنین احداث خط ۶۳ کیلوولت دو مدار تغذیه کننده به طول ۳۵۰ کیلومتر از جمله اقدامات اساسی در راستای تقویت زیرساخت‌های برق در استان است.

وی همچنین افزود: به زودی نیروگاه‌های ۲۵ مگاواتی در بهشهر و ۸ مگاواتی در بابل که با رفع مشکلات تأمین گاز همراه هستند، به بهره‌برداری خواهد رسید.

دکتر یونسی رستمی در ادامه گفت: نیروگاه ۶.۵ مگاواتی در شهرک صنعتی ساری در حال نصب تجهیزات و راه‌اندازی است و نیروگاه ۲.۵ مگاواتی در شهرک صنعتی بهشهر نیز آماده بهره‌برداری می‌باشد.

اشتراک گذاری