En امروز : 23 اردیبهشت 1405

در نشست با فرمانداران استان مطرح شد؛

استاندار مازندران: کمبود کالایی در استان نداریم/ ذخایر کالاهای اساسی برای ۴ تا ۶ ماه موجود است

کد خبر : 168752 23 اردیبهشت 1405فرهنگی
پ

استاندار مازندران با اشاره به بررسی مسائل مهم استان در نشست با فرمانداران، از تداوم فعالیت ستاد تنظیم بازار، تشدید نظارت بر قیمت‌ها، مدیریت مصرف انرژی و ادامه پرقدرت پروژه‌های عمرانی خبر داد و تأکید کرد: در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود کالایی در مازندران وجود ندارد و ذخایر کالاهای اساسی استان برای ۴ تا ۶ ماه آینده تأمین است. ‎

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، مهدی یونسی رستمی در نشست با فرمانداران مازندران، با اشاره به مهم‌ترین محورهای مطرح‌شده در این جلسه اظهار کرد: در این نشست موضوعات متعدد و متنوعی از جمله فعالیت ستاد تنظیم بازار، مدیریت مصرف انرژی، مسائل مربوط به آب و گاز و همچنین ادامه طرح‌های عمرانی مورد بررسی قرار گرفت.

 

وی با بیان اینکه شرایط موجود نباید موجب توقف پروژه‌های عمرانی شود، افزود: با وجود شرایط خاص کشور، اجرای طرح‌های عمرانی نه‌تنها نباید متوقف شود، بلکه لازم است با جدیت بیشتری ادامه یابد.

 

استاندار مازندران همچنین به تحولات اخیر کشور و افزایش فعالیت‌های بندری در استان اشاره کرد و گفت: با توجه به فعال‌تر شدن ظرفیت‌های بندری مازندران، به‌ویژه در مقایسه با مناطق غربی، ضروری است راهکارهای جدید و متناسب با شرایط روز اتخاذ شود.

 

مقام عالی دولت در مازندران ادامه داد: در این نشست، چالش‌های فرمانداران در سطح شهرستان‌های استان بررسی و برای آن‌ها راهکارهای لازم ارائه شد. برخی از مسائل نیز نیازمند پیگیری بیشتر در سطح استانی است که شخصاً آن‌ها را دنبال خواهم کرد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت تأمین سوخت و نان در استان تصریح کرد: همکاران ما در ستاد تنظیم بازار با جدیت در این حوزه فعال هستند. گرچه افزایش قیمت‌ها وجود دارد، اما گران‌فروشی به هیچ‌وجه قابل قبول نیست و دستگاه‌های نظارتی موظف به برخورد با متخلفان هستند.

 

استاندار مازندران از رضایت خود نسبت به روند نظارت‌ها خبر داد و افزود: دستور داده‌ام فرمانداران در هماهنگی کامل با ستاد تنظیم بازار و همچنین با فعال‌سازی ستاد تعزیرات، نظارت‌ها را تشدید کنند تا آرامش نسبی موجود در بازار تداوم یابد و از نوسانات قیمت در سطح استان جلوگیری شود.

 

وی در پایان با تأکید بر وضعیت مطلوب ذخایر کالاهای اساسی در مازندران گفت: در حال حاضر ذخیره کالاهای اساسی در استان برای ۴ تا ۶ ماه آینده موجود است و به هیچ وجه کمبودی در این زمینه وجود ندارد؛ کالا به وفور در سطح استان ذخیره و توزیع شده است.

گالری تصاویر

اشتراک گذاری