En امروز : 7 خرداد 1405

مدیرکل صمت مازندران خبر داد؛ تشکیل پرونده ۲۶۹ میلیاردی عدم اعلام موجودی

کد خبر : 169299 7 خرداد 1405فرهنگی
پ

مدیرکل صمت مازندران از تشکیل پرونده ۲۶۹ میلیارد تومانی برای دو انبار ادوات کشاورزی خبر داد . ‎

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، معدن و تجارت استان مازندران؛ سلیمان علیجان نژاد مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مازندران با اعلام این خبر گفت : بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بابلسر با همکاری سایر دستگاه های نظارتی در پی بازرسی از انبارهای این شهرستان موفق به شناسایی دو انبار نگهداری ادوات کشاورزی ،کود، سمپاش کشاورزی و موتور برق شده اند که موجودی کالاهای این انبارها در سامانه جامع انبارها ثبت نشده است.

علیجان نژاد با اشاره به اینکه برای این دو انبار پرونده تخلف به ارزش بیش از ۲۶۹ میلیارد تومان تشکیل شده است، افزود: پرونده متشکله جهت صدور رای به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

 

وی در پایان از عموم شهروندان مازندرانی درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی مراتب را به تلفن 124 و یا سامانه www.124.ir اعلام نمایند.

 

اشتراک گذاری