En امروز : 13 تیر 1405

شاهکار مهندسان ایرانی در قلب هراز، پایان سال ها بن بست ترافیک و معطلی؛

استاندار مازندران: جاده جایگزین سد هراز با ۴.۵ کیلومتر مسیر، ۱۶۰۰ متر تونل و دو رشته پل‌ ۱۹۰ و ۱۱۰ متری با اعتبار ۸۰۰ میلیارد تومان تا پایان هفته به بهره برداری می رسد

کد خبر : 170579 13 تیر 1405فرهنگی
پ

استاندار مازندران از آغاز عملیات آسفالت جاده اضطراری محدوده سد هراز خبر داد و گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده آسفالت‌ریزی در این محدوده همین هفته به پایان می‌رسد و با توجه به تکمیل ساخت پل ۱۹۰ متری، تا پایان هفته این مسیر ۴.۵ کیلومتری زیر بار ترافیک می‌رود. ‎

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، مهدی یونسی رستمی اظهار کرد: ساخت پل‌ ۱۹۰ متری جاده جایگزین سد هراز طبق برنامه و در زمان مقرر پایان یافته و امروز عملیات آسفالت این مسیر آغاز شده است.

 

وی افزود: برای بهره‌برداری از جاده جایگزین سد هراز که بخشی از آن پیش‌تر توسط شرکت آب منطقه‌ای مازندران ساخته شده بود، بهار امسال همزمان با در حال اجرا بودن عملیات ساخت پل ۱۹۰ متری، ۵۰۰ متر جاده جدید نیز اجرا شد.

 

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان اینکه اجرای عملیات آسفالت این محدوده با اعتباری افزون بر ۴۲۰۰ میلیارد تومان انجام می‌شود، افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده عملیات آسفالت این مسیر ۵۰۰ متری به عرض ۶ متر در هفته جاری تکمیل می‌شود و به زودی این مسیر زیر بار ترافیک خواهد رفت.

 

یونسی رستمی خاطرنشان کرد: در مسیر جاده اضطراری ۴.۵ کیلومتری محدوده سد هراز که در کاهش و حل معضل ترافیک این محدوده نقش مهمی دارد، یک رشته تونل به طول ۱۶۰۰ متر نیز وجود دارد که همزمان با اجرای عملیات آسفالت، مراحل پایانی برق‌رسانی به مسیر و اجرای سامانه روشنایی تونل این محدوده نیز توسط پیمانکار در حال انجام است تا ضریب ایمنی برای تردد خودروها در این محور افزایش یابد.

گالری تصاویر

اشتراک گذاری