En امروز : 14 تیر 1405

دعوت استاندار مازندران به مشارکت عمومی برای عبور از ناترازی انرژی

استاندار مازندران خبر داد: هدف‌گذاری برای افزایش ۲۰۰ میلیون مترمکعبی ظرفیت تأمین انرژی در مازندران تا ابتدای آبان / برنامه‌ریزی برای کاهش حداقلی محدودیت‌های انرژی در استان

کد خبر : 170581 13 تیر 1405فرهنگی
پ

استاندار مازندران با اشاره به مدیریت هوشمندانه مصرف انرژی در استان، از تلاش‌های فنی برای افزایش ظرفیت تأمین گاز و ضرورت همراهی مردم برای عبور از شرایط ناترازی انرژی خبر داد. ‎

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، مهدی یونسی رستمی در جلسه کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان مازندران، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت توزیع انرژی، بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق برای کاهش حداقلی خاموشی‌ها تأکید کرد.

 

استاندار مازندران با اشاره به محدودیت‌های اعمال شده در بخش‌های مختلف اظهار داشت: در حال حاضر برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای انجام شده است که قطعی برق در بخش صنایع و کشاورزی به حداقل برسد؛ به‌طوری که برای بخش کشاورزی، مدیریت ۵ ساعت قطعی در طول روز پیش‌بینی شده است. همچنین با رویکرد تعاملی، امکان تقسیم‌بندی این بازه‌های زمانی به بخش‌های کوچک‌تر (دو یا سه مرحله) فراهم شده تا کمترین فشار به تولیدکنندگان وارد شود.

 

یونسی رستمی با بیان اینکه تاکنون مشکل حادی در سطح استان گزارش نشده است، افزود: با وجود شرایط ویژه ناشی از تحمیل ناترازی در حوزه سوخت که منجر به کاهش ۴۳۰ میلیون مترمکعبی گاز در سطح ملی شده است، مدیریت هوشمندانه انرژی در دستور کار قرار دارد.

 

وی ضمن قدردانی از بصیرت و همراهی مردم مازندران، تأکید کرد: از تمامی شهروندان تقاضا داریم با رعایت الگوی مصرف و صرفه‌جویی، خادمان خود را در مدیریت این شرایط یاری کنند تا بتوانیم با موفقیت از این بازه زمانی عبور کنیم.

 

استاندار مازندران در پایان خاطرنشان کرد: تیم‌های فنی و عملیاتی به‌طور شبانه‌روزی در حال تلاش هستند و امید می‌رود با اقدامات پیش‌رو، بین ۱۳۰ تا ۲۰۰ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید و تأمین گاز تا ابتدای آبان‌ماه افزوده شود که این امر نقش بسزایی در بهبود وضعیت انرژی ایفا خواهد کرد.

گالری تصاویر

اشتراک گذاری