En امروز : 3 مرداد 1405

ائمه جمعه فرماندهان قرارگاه فرهنگی استان؛

استاندار مازندران در گردهمایی ائمه جمعه استان: با همراهی ائمه جمعه،وفاق و همدلی کم نظیری در مسیر توسعه مازندران و خدمت به مردم شکل گرفته است

کد خبر : 170988 1 مرداد 1405فرهنگی
پ

استاندار مازندران با تأکید بر نقش محوری ائمه جمعه در ایجاد همدلی و انسجام اجتماعی، گفت: امروز وفاق و آرامش حاکم بر استان، مرهون هدایت‌های نماینده ولی‌فقیه در مازندران و همراهی ائمه جمعه است و همین همدلی موجب شده تا تمام توان مجموعه مدیریتی استان بر خدمت‌رسانی به مردم متمرکز شود. ‎

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، مهدی یونسی رستمی در گردهمایی ائمه جمعه استان مازندران که در شهرستان فریدونکنار برگزار شد، ائمه جمعه را فرماندهان قرارگاه فرهنگی استان و شهرستان‌ها دانست و اظهار کرد: ائمه جمعه همواره محور وحدت، هم‌اندیشی و انسجام در جامعه هستند و نقش آنان در ایجاد وفاق و آرامش در استان بی‌بدیل است.

 

وی با قدردانی از حضرت آیت‌الله محمدباقر لائینی، نماینده ولی‌فقیه در مازندران، افزود: حضور ایشان زمینه‌ساز وفاقی کم‌نظیر در استان شده است و هر زمان مسئله‌ای پیش آمده، با حمایت، تدبیر و همدلی ایشان برطرف شده تا مدیران با آرامش خاطر تنها به خدمت‌رسانی به مردم بیندیشند.

 

استاندار مازندران با بیان اینکه ارادت قلبی و خانوادگی به روحانیت و نماینده ولی‌فقیه در استان دارد، تصریح کرد: وحدت و همدلی موجود در مازندران، حاصل تلاش‌های ائمه جمعه است و این سرمایه اجتماعی باید حفظ و تقویت شود.

 

یونسی رستمی با تأکید بر رویکرد مدیریتی خود گفت: در مدت مسئولیت، نگاه سیاسی ندارم،بلکه خود را مدیری میدانی، عملیاتی و جهادی می‌دانم و هیچ اقدامی را بدون برنامه و پشتوانه علمی انجام نمی‌دهم.

 

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش کشاورزی استان افزود: شغل اصلی مردم مازندران کشاورزی است و باید این بخش را از شیوه‌های سنتی به سمت تولید اقتصادی، بهره‌ور و دانش‌بنیان هدایت کنیم. ارتقای بهره‌وری شالیزارها و باغات از مهم‌ترین برنامه‌های مدیریت استان است.

 

استاندار مازندران از جذب ۱۲۰ هزار میلیارد تومان منابع برای استان خبر داد و گفت: بخش قابل توجهی از دو هزار و ۷۰۰ پروژه نیمه‌تمام استان تعیین تکلیف و تکمیل شده و روند اتمام سایر پروژه‌ها نیز با جدیت ادامه دارد.

 

وی با بیان اینکه توسعه مازندران باید متوازن و همه‌جانبه باشد، اظهار کرد: نگاه ما توسعه یکپارچه استان از شرق تا غرب مازندران است و بر همین اساس، تشکیل شورای رفع موانع توسعه استان‌های شمالی را برای پیگیری چالش‌های مشترکی همچون پسروی آب دریای خزر، منابع آب و مسائل زیست‌محیطی دنبال می‌کنیم.

 

یونسی رستمی افزود: تمامی مسائل، موانع و چالش‌های استان به‌صورت کارشناسی احصا می‌شود تا با پشتوانه علمی در دولت و مجلس پیگیری شود. اعتقاد دارم مدیریت بدون رویکرد علمی معنا ندارد و باید در برابر آیندگان نیز پاسخگو باشیم.

 

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه مدیریت پسماند گفت: حل ابرچالش پسماند را از تفکیک زباله از مبدأ در روستاها آغاز کردیم و این اقدام علاوه بر کاهش آلودگی، زمینه خلق ثروت در روستاها را نیز فراهم کرده است. امروز بیش از ۹۰ درصد مسئله پسماند استان ساماندهی شده و در کنار احداث تصفیه‌خانه‌ها، اجرای طرح‌های شیرابه‌سوز با بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه صنعتی شریف،مراکز علمی و متخصصان حوزه بهداشت نیز در دستور کار قرار دارد تا الگویی ملی در این حوزه ارائه شود.

 

استاندار مازندران از اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای هر شهرستان در حوزه زیرساخت‌های آب خبر داد و گفت: با توجه به مساله آب در شرق استان، اجرای پروژه‌های تأمین آب از این منطقه آغاز شده و در غرب استان نیز تصفیه‌خانه‌های مدرن نوشهر و چالوس به بهره‌برداری رسیده است.

 

وی با اشاره به لایروبی و ساماندهی آب‌بندان‌ها اظهار کرد: ظرفیت ذخیره آب در آب‌بندان‌های مازندران معادل مجموع ظرفیت سدهای استان است و با احیا و تجهیز این منابع می‌توان بخش مهمی از نیاز آبی استان را تأمین کرد.

 

وی با تأکید بر اینکه در افتتاح پروژه‌ها به دنبال نمایش نیست، خاطرنشان کرد: سیاست ما تکمیل کامل پروژه‌ها و سپس قرار دادن آن‌ها در خدمت مردم است.

 

یونسی رستمی با بیان اینکه استان در جذب منابع با محدودیتی مواجه نیست، افزود: هدف اصلی از جذب اعتبارات، ایجاد اشتغال پایدار و رونق تولید است.

گالری تصاویر

اشتراک گذاری