En امروز : 8 مرداد 1405

طلسم ۲۱ ساله جاده «قائم‌شهر به کیاکلا» شکسته شد/ دستور استاندار برای تسریع در بازگشایی محورهای حیاتی مازندران

کد خبر : 171146 7 مرداد 1405فرهنگی
پ

استاندار مازندران در نشست بررسی پروژه‌های عمرانی استان، با انتقاد از توقف طولانی‌مدت طرح‌های زیرساختی، از عزم جدی مدیریت ارشد استان برای رفع موانع اجرای جاده «قائم‌شهر به کیاکلا» خبر داد. ‎

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری مازندران؛ مهدی یونسی رستمی در جلسه بررسی وضعیت بازگشایی جاده «پل الغدیر قائم‌شهر به کیاکلا»، با اشاره به وقفه ۲۱ ساله در این پروژه عمرانی، اظهار داشت: انباشت مطالبات مردم و بلاتکلیفی پروژه‌هایی که سال‌ها در انتظار تدبیر بوده‌اند، پذیرفتنی نیست و مدیریت استان با رویکردی جهادی، گره‌های کور این دست طرح‌ها را باز خواهد کرد.

 

استاندار مازندران با بیان اینکه در مسیر تکمیل این پروژه، توافقات لازم با مالکان اراضی و پلاک‌های ثبتی مسیر انجام شده است، افزود: با هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و دستگاه قضا، موانع تملک و آزادسازی حریم مسیر برطرف شده و روند اجرایی پروژه وارد فاز عملیاتی تازه‌ای شده است.

 

وی با تأکید بر اینکه «اعتماد مردم، بزرگترین سرمایه دولت است»، تصریح کرد: مسئولان نباید اجازه دهند پروژه‌هایی با اهمیت استانی در پیچ‌ و خم‌های اداری گرفتار شوند. در همین راستا، دستورات لازم برای تسریع در مطالعات فنی و اجرایی پروژه مذکور صادر شده است تا ضمن رعایت الزامات زیست‌محیطی و فنی، این محور حیاتی هرچه سریع‌تر برای استفاده شهروندان بازگشایی شود.

 

مقام عالی دولت در مازندران در پایان خاطرنشان کرد: اولویت ما در استانداری، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و ساماندهی پروژه‌هایی است که نقش مستقیمی در رفاه عمومی، کاهش بار ترافیکی و ارتقای ایمنی مسیرهای مواصلاتی استان دارند. در این مسیر، از هیچ تلاش و پیگیری‌ برای جذب اعتبارات و حل چالش‌های فنی دریغ نخواهیم کرد.

گالری تصاویر

اشتراک گذاری