En امروز : 30 مرداد 1405

هر پروژه یک پیوست مردمی، هر تصمیم یک پشتوانه کارشناسی؛

سوادکوهی برحسب دستورالعمل استاندار مازندران اعلام کرد: پیوست مردمی در کنار مطالعات فنی و کارشناسی، شرط پیشبرد پروژه‌های توسعه‌ای است

کد خبر : 171804 29 مرداد 1405فرهنگی
پ

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با تأکید بر ضرورت توجه به دیدگاه و رضایت مردم در اجرای طرح‌های توسعه‌ای، گفت: رویکرد مدیریت استان این است که همه پروژه‌های عمرانی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، در کنار مطالعات فنی و اخذ نظر کارشناسی، از پیوست مردمی نیز برخوردار باشند. ‎

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری مازندران، مصطفی سوادکوهی سرپرست معاونت سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری مازندران، در نشست هم‌اندیشی با حضور جمعی از چهره‌های شاخص و تحصیلکرده، مدیران، اعضای شورای اسلامی شهر نکا و فرماندار این شهرستان، موضوع آب سد گلورد و دیدگاه‌های مختلف پیرامون طرح توسعه این پروژه را مورد بررسی قرار داد.

وی با اشاره به تأکید استاندار مازندران بر ضرورت همراهی مردم در طرح‌های توسعه‌ای اظهار داشت: توسعه صرفاً به معنای اجرای یک پروژه و پیشرفت فیزیکی یا علمی آن نیست؛ بلکه زمانی می‌توان از یک طرح به‌عنوان پروژه‌ای موفق یاد کرد که در کنار مطالعات کارشناسی، رضایت و همراهی مردمی که از آثار آن بهره‌مند می‌شوند نیز مورد توجه قرار گیرد.

سوادکوهی اشاره به اهمیت سد گلورد در تأمین آب و پشتیبانی از روند توسعه شرق استان، اظهار داشت: طبیعی است در پروژه‌های بزرگ، دیدگاه‌ها و راهکارهای متفاوتی مطرح شود، اما آنچه اهمیت دارد این است که تصمیم نهایی بر پایه کار کارشناسی، رعایت ضوابط و بررسی همه ابعاد موضوع اتخاذ شود.

معاون استاندار مازندران با تأکید بر اینکه در چنین موضوعاتی نباید تصمیم‌گیری را به نظر یک فرد یا یک مجموعه محدود کرد، افزود: برای هر پروژه باید راهکارهای مختلف بررسی و بهترین گزینه بر اساس نظر کارشناسان و سازوکارهای قانونی انتخاب شود؛ چراکه هدف همه ما باید حفظ منافع عمومی و فراهم کردن زمینه توسعه پایدار منطقه باشد.

سوادکوهی با تأکید بر ضرورت تقویت گفت‌وگو میان دستگاه‌های اجرایی، مدیران محلی، کارشناسان و نمایندگان مردم، تصریح کرد: اختلاف دیدگاه اگر در مسیر گفت‌وگو و کارشناسی قرار گیرد، می‌تواند به اصلاح و تکمیل طرح‌ها کمک کند و نباید اجازه داد تفاوت نظرها به مانعی برای توسعه تبدیل شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران خاطرنشان کرد: رویکرد مدیریت استان، حرکت در مسیر قانون، توجه به مطالبات مردم و استفاده از ظرفیت نخبگان و کارشناسان است و درباره طرح‌های مهمی مانند سد گلورد نیز باید با همین رویکرد، ضمن شنیدن دیدگاه‌های مختلف، به یک راهکار کارشناسی و مورد اجماع دست پیدا کنیم.

اشتراک گذاری